vloeiende cottage garden met zwemvijver - Dilys Moons Tuinen
Dilys Moons, tuinen, tuinontwerp, beplanting, advies
Dilys Moons, tuinen, tuinontwerp, beplanting, advies
3145
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-3145,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

vloeiende cottage garden met zwemvijver

vloeiende cottage garden met zwemvijver

Dit was een erg speciaal project was dit om te ontwerpen en beplanten! De wensen van de bewoners waren; een bepaalde ‘flow’ in de tuin maar toch ook met een strak randje. Uiteindelijk is het een bijzondere tuin geworden met prachtige kronkel paadjes van Courtyard Stones. Die je van de voortuin leiden tot aan het vlonder aan de achterzijde. Wanneer ze naar hun tuinkantoor open, doen ze dat door een ‘Wisteria Lane’ (laan van blauwe regen, dat is pas naar werk gaan..). Na hun werk kunnen ze genieten van een verfrissende duik in hun zwemvijver met een natuurlijke beekloop. Zelfs voor hun geliefde katten is een prachtig buitenverblijf gebouwd, waarbij de bewoners in hun schommelstoel kunnen genieten van hun diertjes omgeven door geurende rozen. Bij hun hoofdterras is een kruidenspiraal, waarbij ze genieten van zowel de geur als de smaak van de kruiden.

En dan niet geheel onbelangrijk. Voor de beplanting hebben ze ervoor gekozen om grote oude bomen te laten plaatsen o.a. een 30 jaar oude perenboom, een meerstammige berk en een kurkeik. De organische borders zijn straks gevuld met weelderige beplanting in wit, roze en paars tinten. Bij het talud naast het vlonder is gebruik gemaakt van een biologisch bloemenmengsel. Kortom een tuin om nog eens te bezoeken.

Category

Dilys Moons Tuinen, Grote tuinen