Kleine tuinen - Dilys Moons Tuinen
Dilys Moons, tuinen, tuinontwerp, beplanting, advies
Dilys Moons, tuinen, tuinontwerp, beplanting, advies
80
archive,tax-portfolio_category,term-kleine-tuinen,term-80,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Archive

Boom in huis

Een kleine open glazen ruimte in huis. Wat een luxe. Wat zullen we er mee doen? Er leek mij maar 1 ding het mooiste. We plaatsen een boom in uw huis. Daar geniet je elk seizoen van. Hier een rode esdoorn in combinatie met het natuurlijke materiaal van een vlonder.

Groen en organisch

Met verhoogde cortinstale borders is van een vierkante ruimte verzacht in het lijnenspel. Er is veel frisgroene beplanting toegepast die straks weelderig over de border heen zal vallen.Een prachtige meerstammige boom die het hele jaar rond de aandacht trekt. De wanden zijn met houten gevelbekleding bedenkt en er is gekozen voor halfverharding, Achterhoeks padvast, dat het water goed doorlaat.

o la la patio

Een bijzonder wevershuisje in Leiden en daar hoort een bijzondere patio bij.. In stijl van het huis hebben we het ontwerp ingericht met klassieke beplanting als rozen en haagjes. Wat opvalt is de witte muur, deze hebben we bekleed in een diamant patroon met geurende Toscaanse jasmijn. Hier is het bijzonder goed toeven.

kleuren in de duinen

Een speelse en kleurrijke tuin met bloei elk seizoen. De kinderen genieten van de hangmat en vader des huizes werkt aan zijn spieren in de rekstok. Voor vlinder en bijen een feestje, omdat er altijd wat te halen is..

natuurlijke schaduwrijke voortuin

De bewoners wenste natuurlijke beplanting met rood accenten. Er is gekozen voor veel bladbeplanting in combinatie met een aantal zachte kleuren. Om het spannend te maken is er een variatie bladstructuur en bladkleur.

Romantische borders

De wens was een wilde border  met kleur waarin elk seizoen wat te zien was. Elk seizoen heeft de border een andere kleurencombinatie. In deze tuin kan je elk seizoen beleven en genoeg voeding voor de bijen vlinders. alle kleuren komen aan bod met wat wuivende siergrassen.