Over Dilys Moons - Dilys Moons Tuinen
Ik kan u helpen bij een geheel tuinontwerp, tuinadvies en beplantingsplan voor tuin of bedrijfstuin.. Een goed ontwerp sluit aan bij de bewoner en de omgevingseisen. Dilys Moons tuinen zijn speels, elegant en in harmonie.
Dilys Moons, tuinen, tuinontwerp, beplanting, advies
1471
page-template-default,page,page-id-1471,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Visie

Een tuin hoort een dynamische plek te zijn waarin u kan leven. Ik creëer voor u de ruimte om in te bewegen.

 

Het ontwerpen van de tuin is een intiem proces waarin we onderzoeken wat uw wensen zijn, welke kleuren, welke planten u aanspreken en welke praktische overwegingen u belangrijk vindt. De tuin wordt een samenspel tussen u en de omgeving. In een goed tuinontwerp komt de relatie tussen mens en de plek tot leven.

 

Uw wensen worden vormgegeven met frisheid en elegantie. Het gebruik van duurzame materialen en stimulatie van biodiversiteit is een vanzelfsprekendheid.

Werkwijze

Ik kom graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek, waarin u uw wensen voor de tuin kenbaar kan maken. Tijdens het bezoek neem ik een aantal foto’s van de huidige tuin. Samen wordt bekeken welke werkzaamheden er nodig zijn voor de realisatie van uw droomtuin. Na dit gesprek ontvangt u een offerte met daarin een kostenoverzicht van de ontwerp werkzaamheden.

Klanten

  • Gemeente Schiedam
  • Recreatieterrein Oude nieuwland, Ouddorp
  • Maastuin, Schiedam
  • Creatief beheer

Klanten

Gemeente Schiedam

gemeente schiedam2.0

Recreatieterrein Oude nieuwland, Ouddorp

Maastuin, Schiedam

maasstuin

Creatief beheer

creatief_beheer