Email - Dilys Moons tuinontwerp, tuinbeplanting en tuinadvies
Voor vragen of informatie, bel of mail mij gerust. Ik kan u helpen bij een geheel tuinontwerp, tuinadvies en beplantingsplan voor tuin of bedrijfstuin. Een goed ontwerp sluit aan bij de bewoner en de omgevingseisen.
Dilys Moons, tuinen, tuinontwerp, beplanting, advies
117
page-template-default,page,page-id-117,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Contact

Voor vragen of informatie, bel of mail mij gerust voor een kennismakingsgesprek.

Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend. Ik werk vanuit Leiden, maar ik kom graag op verassende plekken.

Vanaf 15 km reken ik een bescheiden reiskosten vergoeding. U kunt onderstaand formulier invullen of u kunt mij mailen op dilysmoonstuinen@gmail.com of bellen naar +31 6 127 214 11

Tuinontwerp

Een prijslijst is lastig gezien elke afmeting en tuin weer anders is, dat maakt een vaste prijslijst lastig. Graag geef ik een indicatie van de kosten.

  • tot 50 m2   ligt rond € 400,-
  • tot 100 m2 ligt rond € 550,-
  • tot 200 m2 ligt rond € 850,-

Voor grotere tuinen is de prijs op aanvraag.

Het is fijn als u bij het gesprek een plattegrond van uw tuin met de juiste maten, bij de hand heeft. Heeft u liever dat ik het voor u inmeet? Geen probleem. De kosten hiervoor zijn €42,50.

Beplantingsplan

De kosten van een beplantingsplan zijn afhankelijk van de complexiteit en hoeveelheid van het beplantingsplan. De kosten starten bij €250,- euro en neem toe aan de hand van grote en complexiteit.

Contactformulier