Uitvoering ontwerp - Dilys Moons Tuinen
Ik kan u helpen bij de begeleiding van uw tuin aanleg. Vertel me uw wensen en samen zoeken we naar, creëren we een omgeving waarin je kan ontspannen, genieten en/of spelen. Een goed ontwerp sluit aan bij de bewoner en de omgevingseisen. Dilys Moons tuinen zijn speels, elegant en in harmonie.
begeleiding tuin aaleg, Rotterdam, Zuid Holland
1258
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1258,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
DM_illustraties-02
DM_illustraties-02

Uitvoering ontwerp

Om het ontwerp te laten slagen zijn vakmensen nodig die het ontwerp willen realiseren. Ik werk samen met erkende hoveniers. In samenwerking met verschillende vakmensen, kan ik voor u het totale ontwerp tot uitvoering laten brengen. Zij zorgen voor de uitvoering van de harde materialen en ik draag zorg voor de beplanting.

Ik kan offertes opvragen en overleggen met de verschillende vakmensen zodat u daar geen zorgen over heeft.